Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Opravy jihočeských silnic jsou v plném proudu. Je třeba počítat s uzavírkami

Opravám jihočeských silnic přeje počasí, a tak řidiči musí počítat s dopravními omezeními. Některá jsou krátká, jiná potrvají třeba až do poloviny letošního července. Kde se tedy musí motoristé v následujících dnech obrnit trpělivostí?

  • Do pátku 4. května je zcela uzavřen úsek silnice III/12243 Libějovice – Hvožďany. V tomto úseku bude probíhat oprava vozovky. Uzavírka se dotkne také autobusové dopravy. Přemístění zastávek a objízdné trasy budou v místě po celou dobu uzavírky řádně označeny.
     
  • Až do úterý 17. července v okrese Tábor je dlouhodobě uzavřena silnice II/136 v úseku Černovice- Mlýny. Důvodem uzavření je plánovaná oprava mostu Cihelny. Jedná se o úplnou uzavírku dotčeného úseku. Nebude zde možný ani průjezd vozidel integrovaného záchranného systému. Objízdná trasa povede obousměrně po silnici II/136 z Tučap směr Černovice, přes obce Vlčeves a Křeč. Ve městě Černovice bude poté napojena zpět na původní trasu. Celková délka objízdné trasy je celkem deset kilometrů.
    Autobusová zastávka Vlčeves, cihelny pro linku 350860 je po dobu uzavírky dočasně přemístěna na autobusovou zastávku Vlčeves, rozcestí. Pro linku 350600/1 je stejná zastávka přemístěna přemístěna na zastávku Vlčeves.
     
  • Městský úřad v Trhových Svinech povolil kvůli modernizaci silnice II/156 její uzavření v katastrálním území obce Žár u Nových Hradů. 
    Podle harmonogramu prováděných prací je od pondělí 16. dubna do pondělí 7. května jeden úsek zcela a jeden částečně uzavřen. Objízdná trasa vede ve směru na Údolí u Nových Hradů vedena následovně: směr Svébohy, Horní Stropnice, Světví a Údolí u Nových Hradů. Ve směru na Trhové Sviny potom takto: Světví, Horní Stropnice;Svébohy; směr Svaryšov.

Tisková zpráva | Foto Jana Kroneislová

Štítky Oprava, uzavírka, doprava, silnice, Vlčeves, Černovice, Nové Hrady, Libějovice, Hvožďany, Tábor, Horní Stropnice, Svébohy, Cihelna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Opravy jihočeských silnic jsou v plném proudu. Je třeba počítat s uzavírkami  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.