Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jihočeským krajem projede nadměrný náklad. Policisté žádají řidiče o ostražitost

Napříč čtyřmi kraji pojede od středy 7. února do pátku 9. února nadměrný náklad vezoucí mostní dílce. Doprovázet ho budou jihočeští dopravní policisté ve spolupráci s kolegy z Vysočiny. Řidiči by se proto měli mít na pozoru.

Dvě vozidla o délce 45 metrů a 34 metrů vyjedou z jihomoravské metropole dnes, ve středu 7. února, ve 22 hodin. Náklad pojede po přivaděči na dálnici D1. Odtud po silnici II/602, I/23 a II/602 na Velké Meziříčí, Jihlavu, Pelhřimov, Jindřichův Hradec a Stráž nad Nežárkou.

Po plánované zastávce budou auta pokračovat v cestě od 21 hodin ve čtvrtek 8. února. Po silnici I/34 vyrazí ze Stráže nad Nežárkou, na Třeboň, Lišov a České Budějovice. Odtud po silnici I/20 na Písek, Nepomuk a dálnici D5, přes kterou pojedou k hraničnímu přechodu Rozvadov do Německa.

„Dopravní policisté budou náklad doprovázet společně s osvětleným vozidlem přepravní služby po celou dobu, takže nadměrný náklad bude dobře označen. Přesto žádáme všechny řidiče, kteří by měli náklad míjet, o ostražitost a shovívavost při zastavování či sjíždění mimo komunikaci,“ dodává policejní mluvčí Milan Bajcura.

Autoři | Foto Youtube

Štítky nadměrný náklad, převoz, policie, doprava, Jihočeský kraj, silnice, Kraj Vysočina, Stráž nad Nežárkou, Jihlava, Velké Meziříčí, Dálnice D1, Pelhřimov, Jindřichův Hradec, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeským krajem projede nadměrný náklad. Policisté žádají řidiče o ostražitost  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.