Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Silničáři opravují další cesty. Proto je potřeba počítat s uzavírkami

Opravy jihočeských silnic pokračují. Na některých se už pilně pracuje, na dalších se práce chystají. A kde je nyní potřeba počítat s dopravními omezeními?

  • Od 2. října probíhá částečná uzavírka silnice č. II/144 v úseku při výjezdu z obce Račí směrem na Černětice. Omezení provozu potrápí řidiče až do 27.října. Uzavírka je v místě řádně označena dopravními značkami. 
     
  • V úseku silnice II/139 Hlupín směr Horažďovice, dochází k osazení nových silničních svodidel. Z tohoto důvodu probíhá v tomto místě částečná uzavírka. Stavební práce a s nimi spojené dopravní omezení budou ukončeny 27.října 2017
     
  • Od 27.října do 3. listopadu bude z důvodu chystaného výlovu rybníka Bezdrev zcela uzavřen úsek silnice III/10582 Hluboká nad Vltavou, hráz rybníka Bezdrev.
    Po celou dobu úplné uzavírky bude lokalita, včetně všech dotčených pozemních komunikací objízdných tras, řádně označena dopravním značením.
     
  • Z důvodu opravy komunikace III/0235 v katastrálním území obce Hněvkovice dojde od 16. října do 15. prosince k úpravě provozu. Zvláštní užívaní vozovky bude v místě probíhajících prací řádně označeno. 
     
  • V návaznosti na probíhající práce na stavbě dálnice D3 probíhá od 5. října úplná uzavírka pozemní komunikace - silnice III/603 na území obce Ševětín. Omezení provozu potrvá až do 30. listopadu.

Tisková zpráva | Foto Jana Kroneislová

Štítky uzavírka, doprava, silnice, práce, Bezdrev, Horažďovice, Hlupín, Černětice, Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Silničáři opravují další cesty. Proto je potřeba počítat s uzavírkami  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.