Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Opravy silnic jsou v plném proudu. A proto je potřeba počítat s uzavírkami

Silničáři nezahálí ani o prázdninách a opravy silnic v Jihočeském kraji pokračují. A kde je teď potřeba počítat s dopravními omezeními?

  • Do 12. listopadu je z důvodu opravy mostu uzavřena silnice II. třídy číslo 124 v obci Staniměřice. Uzavírka platí už od 3. července. Délka uzavřeného úseku je 50 metrů. Místem nebude  umožněn průjezd integrovaného záchranného systému. Pro autobusovou dopravu bude dočasně zrušena zastávka Mladá Vožice, Staniměřice.
     
  • Do konce července jsou plánovány opravné práce na silnici III/17222 v úseku Tažovice - Vojnice, směrem na Mačice. V místě je vedena i autobusová linková doprava. Po dobu uzavírky dojde k dočasnému zrušení zastávek, které se nacházejí v místě opravovaného úseku. Cestující budou o změnách informováni.
     
  • Do 31. července budou probíhat práce na opravě povrchu silnice III/17211 na průtahu obcí Krejnice. Objízdná trasa je vedena od uzavřeného úseku směrem na Tažovice, do Volenic a zpět. Dotčena je i autobusová linka číslo 380160 Strakonice - Volenice - Strašice - Soběšice. Po dobu uzavírky spoje této linky nezajíždí do Krejnice. Po dobu uzavírky je zrušena zastávka Krejnice.

Tisková zpráva | Foto Bramberka Nová

Štítky uzavírka, silnice, most, oprava, práce, Jihočeský kraj, Krejnice, Tažovice, Volenice, Mladá Vožice, Staniměřice, Mačice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Opravy silnic jsou v plném proudu. A proto je potřeba počítat s uzavírkami  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.