Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zdravotní klauni pokřtili kalendář dětských pacientů budějcké nemocnice

S krásným počinem přišla těsně před Vánoci Nemocnice České Budějovice. Vydala kalendář, který tvoří obrázky dětských pacientů. Ve středu 7. prosince byl na Dětském oddělení slavnostně pokřtěn, přičemž kmotry se staly osoby nejpovolanější – zdravotní klauni, respektive klaunky.

A že to byla legrace! Ostatně jako vždy, když jsou dámy na scéně. Málokdo z přihlížejících se ubránil smíchu. Polít, prohodit několik vět a je hotovo? Ne, v případě klaunů se jedná o proces dlouhý několik minut, důkazem budiž video níže, které dokumentuje samotné finále.

Akce se zúčastnil zdravotnický personál, hosté a samozřejmě také děti. Nechyběla ani Jana Příhodová, která obrázky s dětmi maluje v rámci arteterapie. „Doufám, že kalendář bude přinášet radost,“ řekla.

Primář dětského oddělení Vladislav Smrčka zmínil, že by byl rád, kdyby se kalendář dostal na co nejvíce míst. „Do podniků, k osobnostem, které s naší nemocnicí spolupracují,“ dodal.


Primář dětského oddělení Vladislav Smrčka

Manažerka spokojenosti Iva Nováková potvrdila, že se nemocnice bude snažit kalendář co nejvíce distribuovat, a to hlavně jako vánoční dárek. „Je to naprosto úžasné dílo, které si zaslouží maximální pozornost. Jedná se o oficiální kalendář nemocnice, který pro nás má velkou cenu i z toho důvodu, že se jedná o náš vůbec první propagační počin pro rok 2017.“

Štítky nemocnice, Nemocnice České Budějovice, Vánoce, Jana Příhodová, pacient

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdravotní klauni pokřtili kalendář dětských pacientů budějcké nemocnice  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.