Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nemocnice vybaví maminky dárkovým kufříkem

Kufřík plný dárků a zajímavých informací věnuje všem rodičkám českobudějovická nemocnice. Maminky v něm najdou například kosmetické přípravky pro sebe i své dítě, drobné potřeby pro miminka nebo užitečné informace týkající se mateřství.

„Všem maminkám, které u nás přivedou na svět své dítě, chceme touto cestou pogratulovat k jeho narození. Při opuštění porodnice jim proto předáme poukaz na Kufřík Happy Baby – Já a moje miminko. Ten si budou moci vyzvednout v nemocniční lékárně, která je umístěna v terminále našeho zdravotnického zařízení,“ uvedla manažerka spokojenosti Nemocnice České Budějovice Iva Nováková.

Nemocnice začne s obdarováním maminek během letošního listopadu. „Obsah kufříku budeme neustále měnit, většinou se bude jednat o různé krémy, drobné potřeby nebo pomůcky pro dítě, ale také o informace, které zejména prvorodičkám pomohou zorientovat se v jejich nové roli,“ doplnila Iva Nováková.

Tisková zpráva

Štítky Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemocnice vybaví maminky dárkovým kufříkem  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.