Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Den srdce v Nemocnici České Budějovice: průchozí srdce, Chantal Poullain nebo cvičení zdarma

Od 10 hodin se ve čtvrtek v budějcké nemocnici uskuteční Den srdce v Nemocnici České Budějovice, který připadá na Světový den srdce. Každoročně je tématem zdravý životní styl jako prevence kardiovaskulárních onemocnění. Hlavním tahákem je velké nafukovací průchozí srdce.

Návštěvníci českobudějovické nemocnice (akce bude probíhat v horním areálu) se mohou těšit na stanoviště, na kterých představí přítomní lékaři a zdravotnický personál Kardiologického oddělení problematiku srdce nemocného i podobu srdce zdravého (včetně atrap).

K akci se připojí rovněž dvě zdravotní pojišťovny, a to Všeobecná zdravotní pojišťovna a Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky. Na její pozvání dorazí herečka Chantal Poullain, která rovněž navštíví Neonatologické oddělení Nemocnice České Budějovice, a výživový poradce Petr Havlíček (stan u bistra Madetka).

Akce je určena široké veřejnosti a vhodná především pro děti z mateřských a základních škol. Za podpory společnosti Bayer bude u zdravého bistra Madetka umístěno velké nafukovací průchozí srdce. Navíc na ty nejmenší čekají nejrůznější soutěžní kvízy a drobné dárkové předměty.

Díky partnerům akce Den srdce v Nemocnici České Budějovice budou ve vstupním terminálu připraveny ochutnávky výrobků Vltavotýnských lahůdek nebo zdravých pokrmů bistra Madetka. Sportcentrum Delfín zase bude po dobu konání akce otevřen pro návštěvníky, kteří si budou chtít zdarma zacvičit. Na Den srdce v Nemocnici České Budějovice také dorazí fotbalisté SK Dynamo České Budějovice.

Přijďte se 29. září od 10 do 15 hodin do Nemocnice České Budějovice se svými dětmi pobavit a něco přiučit. Dozvíte se nové informace o vašem srdci a přítomní lékaři budou připraveni zodpovědět všechny otázky.

Štítky České Budějovice, Chantal Poullain, Nemocnice České Budějovice, bistro, Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, Petr Havlíček, Česko, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den srdce v Nemocnici České Budějovice: průchozí srdce, Chantal Poullain nebo cvičení zdarma  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.