Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na veletrhu Vzdělání a řemeslo se představí přes 100 škol

Více než stovka škol se představí na 19. ročníku veletrhu Vzdělání a řemeslo, který se uskuteční od středy do pátku na českobudějovickém Výstavišti. Je to největší tuzemská přehlídka středních i vyšších škol a učilišť. Na akci se chystají i zástupci rakouských škol.

Organizátoři opět očekávají, že se na veletrh přijde podívat přes 15 tisíc návštěvníků. Třídenní akce má mladým lidem hlavně pomoci v rozhodování, jakým směrem pokračovat po ukončení základní školy.

Součástí veletrhu budou i celostátní soutěže v učňovských a studijních oborech. Dvě z nich jako organizátor připravila Střední škola obchodu, služeb a podnikání a VOŠ Kněžskodvorská České Budějovice v pavilonu Z.

První je Mistrovství republiky mladých kadeřníků a kosmetiček Harmonie 2013, které je na programu ve středu od 10 do 15.30 hodin a pořádá ho Asociace středních škol oborů kadeřník a kosmetička ČR.

Druhou bude Mistrovství republiky oboru aranžér-AR Junior, které ve čtvrtek a v pátek pořádá Sdružení aranžérů ČR.

Vystavovatelé se budou na veletrhu prezentovat na ploše téměř 2000 metrů čtverečních. Každý den se areál pro návštěvníky otevře v devět hodin, vstup je zdarma. Vzdělání a řemeslo je jednou z posledních letošních akcí na Výstavišti v Českých Budějovicích.

Zdroj: ČTK a tisková zpráva

Štítky Vzdělání a řemeslo, Harmonie 2013, soutěž kadeřníků, soutěž aranžérů, soutěž kosmetiček, Výstaviště České Budějovice, veletrh, řemeslo, Česko, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na veletrhu Vzdělání a řemeslo se představí přes 100 škol  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.