Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Svěřte děti Sovičce

Rodiče z Českých Budějovic a blízkého okolí mají stále obavy, aby se jejich dítě dostalo do mateřské školky. Míst je totiž stále málo. Dobrou zprávou je, že 1. července 2015 se v Českých Budějovicích otevře nová Mateřská škola Sovička.

Budova školky Sovička se nachází v klidném prostředí českobudějovické čtvrti Nemanice s vlastním parkováním. Je také velmi dobře dostupná MHD linkou 2 a 8. Soukromá mateřská školka disponuje kapacitou pro 25 dětí a celoročně přijímá děti ve věku od 1,5 do 6 let na celodenní nebo dopolední docházku.

Pro děti je ve školce připraven kvalitní program plný kreativních her, vzdělávání i zdravého pohybu, který umožňuje prostorná zahrada přímo u školky. Děti se mohou těšit na Projekt zahrada, v rámci kterého se budou moci starat o vlastního mazlíčka a vyzkouší si práci na zahrádce. Sovička se také postará o zdravou, pestrou a kvalitní stravu.

Pokud bojujete s časem, který si nestíháte plnohodnotně rozdělit mezi péči o děti a další důležité aktivity, soukromá Mateřská školka Sovička nabízí tři dny v týdnu dopolední hlídání vašich ratolestí. Dopolední docházka je určena pro děti ve věku od 1,5 do 3 let. Rodiče mohou svěřit své děti Sovičce ve dnech pondělí, úterý a středa v čase od 7 do 12 hodin (záleží na individuální domluvě). Výhodou volného dopoledne je to, že vy si uděláte chvilku jen pro sebe (kdy naposledy jste byli v posilovně, u kadeřníka, v klidu jste si nakoupili a uvařili?) a vaše děti si přirozeně navyknou na režim ve školce, takže jim přechod na celodenní docházku nebude do budoucna činit žádný problém.

(PR text)

 

Štítky České Budějovice, mateřská škola, Mateřská škola Sovička, Nemanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svěřte děti Sovičce  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.