Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S Kormidlem vám nebude cizí jazyk cizí

PR článek

S Kormidlem se domluvíte v každém přístavu. To je slogan budějckého jazykového klubu, který je sice malý, ale dokáže velké věci. Nabízí kurzy angličtiny, němčiny a francouzštiny, a protože se specializuje na individuální výuku a výuku v malých skupinkách, vysněný cizí jazyk si pod taktovkou zkušených lektorů z Kormidla zájemci osvojí hodně rychle.

Individuální přístup je velkým bonusem Jazykového klubu Kormidlo. „Jsme opravdu malá jazyková škola, specializujeme na individuální výuku a výuku v malých skupinkách do šesti lidí. Je to velká výhoda té naší malosti. Učitel se může jednotlivcům opravdu hodně intenzivně věnovat a tudíž se výsledky mnohdy dostavují hodně brzy,“ říká majitelka Kormidla Diana Zajícová.

Nejpočetnější skupinou žáků Kormidla jsou děti a mládež. „K nám může přijít úplný začátečník i ten, kdo už nějaké základy má a potřebuje se jen zdokonalit. Učíme malé děti, žáky základních škol, a to už od prvňáčků. Kurzy jsou i pro studenty středních škol, včetně gymnázií, a také pro vysokoškoláky. Pomůžeme s doučováním, připravíme na maturitu, na cambridgeské zkoušky. Naše škála nabídky různých úrovní výuky je v tomto směru opravdu hodně široká,“ upřesňuje Diana Zajícová.

I když se Jazykový klub Kormidlo, který sídlí v Lipenské ulici v Českých Budějovicích zaměřuje hlavně na mladší generaci, na děti a mládež, proniknout do cizího jazyka díky němu může i dospělý zájemce.

„Kdokoliv přijde, zavolá, napíše. A všem vyjdeme maximálně vstříc i v časovém naplánování lekcí. V tomto jsme hodně flexibilní. Pokud to někomu vyhovuje ráno, v poledne nebo večer, přizpůsobíme se jeho časovým možnostem. Zajistíme i lekce ve firmách, podnicích,“ připomíná Diana Zajícová, pod jejíž taktovkou pronikají zájemci do tajů angličtiny.

Kormidlo nabízí ještě kurzy německého a francouzského jazyka. „Dnes je právě největší zájem o cizí jazyky, které vyučujeme, o angličtinu, němčinu, v těsném závěsu je francouzština. Ovšem co je dnes, to nemusí být zítra. Vždy reagujeme na poptávku, tudíž není vyloučená ani další cizí řeč,“ podotýká majitelka jazykového klubu Diana Zajícová.

Štítky jazykový klub, Kormidlo, výuka, cizí jazyk, angličtina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S Kormidlem vám nebude cizí jazyk cizí  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.