Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zpříjemníte Vánoce dětem z Azylového domu Filia?

Na blížící se vánoční svátky se znovu nejvíc těší ti nejmenší, jelikož na rozdíl od dospělých vidí volné dny v závěru roku úplně jinýma očima. Jsou totiž plni očekávání, co jim přinese Ježíšek. Ne všichni však můžou trávit Vánoce v kruhu rodinném a dostat od rodičů všechno, co si přejí...

Stejně jako v loňském roce, tak i letos Rodinný skauting Piškóti pořádá Vánoce pro Azylový dům Filia. Petra Frojdová se společně s dalšími maminkami - Editou, dvěma Ivami a Jarkou - snaží pomáhat maminkám a dětem právě v tomto azylovém

domě.V minulosti se rovněž věnovaly charitě a pořádaly různé sbírky, například na Japonsko, chráněné dílny a další. V současné době spolupracují výhradně s Azylovým domem Filia a jejich kooperace trvá už dva roky.

Opět po roce daly holky dohromady dopis splněných přání, který zveřejňujeme pod textem. Pokud budete chtít pomoci, vyberte si dítě a dárek, který si zarezervujte na e-mailu pfrojdova@gmail.com.

Dárek následně kupte a doneste do 14. prosince do Domu u Beránka (Krajinská 35) nebo do Horké Vany (Česká 7). Stejně jako vloni vše nafotíme a zveřejníme začátkem příštího roku.

V loňském roce se také stalo, že se sešel kolektiv a ten koupil společný dar, nebo někteří měli doma tuto věc použitou, a tak ji darovali. Také letos je pár věcí, které azylový dům potřebuje. Ty najdete pod tabulkou.

Kdo nemá čas dárky kupovat, může poslat určitou částku do středy 12. prosince na bankovní účet 264747044/2700 a my to koupíme za vás.

Tisková zpráva

Štítky Azylový dům Filia, sbírka, dárky, děti, Vánoce, azylový dům, Japonsko, Ježíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mardzallka :o*

NOvá tabulka http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=416309545109642&set=oa.410946172306834&type=1&theater

Pátek, 7. prosince 2012, 19:18Odpovědět

Zpříjemníte Vánoce dětem z Azylového domu Filia?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.