Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Velká jarní cyklojízda ve vší parádě

Tentokrát to rozjedeme ve velkém stylu! Oprašte vaše miláčky po zimním spánku. Napumpujte velká kola vašich cruiserů, složte skládačky, namažte hapiny, dejte kolo jednokolce, vyměňte prasklou loukoť u vašeho veterána, dejte se do pucu a hoďte na sebe to nejlepší, co vám váš šatník nabídne!

Místo helmy cylindr či hučku (případně stylový účes), obleky, košile, sáčka, mokasíny či lakýrky pro pány a šaty, sukně, halenky, topíky a lodičky pro dámy. Velká jarní cyklojízda se pojede ve vší parádě, stejně tak jako letošní kampaň Do práce na kole. Ukažme všem, že cyklista není jen propocený pumpičkář ve dresu, ale cyklistika má styl a oblečení na kolo se odvíjí podle toho, kam jedeme! A my jezdíme po městě a ne v terénu!

Letošní Velká jarní cyklojízda bude netradičně v sobotu a doufáme, že za skvělého počasí jako loni a za ještě větší účasti. Startuje se po 14. hodině na náměstí Přemysla Otakara II., kde si budete moci prohlédnout výstavu Kolo pro Afriku a po cyklojízdě proběhne na toto téma i promítání v Café Klubu Slavie. Všichni jste srdečně zváni!

Tisková zpráva

Štítky kolo, cyklojízda, jednokolka, skládačka, helmy, cylind, Do práce na kole, oblečení, Afrika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velká jarní cyklojízda ve vší parádě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.