Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sobotním Modrým během podpoříte autisty

Ne každý z nás se (naštěstí) setkal s autismem. Ponětí o existenci této nemoci ale máme všichni. V jižních Čechách funguje od roku 2010 spolek s příznačným názvem Autisté jihu. S cílem podpořit lidi s autismem pořádá již tuto sobotu druhý ročník akce Modrý běh.

Tento běh je součástí celosvětové kampaně Light it up blue - Rozsviťme se modře. V Budějcích se poběží v sobotu 12. dubna ve Stromovce od dětského hřiště. Start je v 10 hodin dopoledne.

Délka trasy je dva kilometry, což uběhne, nebo ujde, úplně každý. Pro velký zájem ‚běžecké‘ veřejnosti bude vyznačena i delší trasa v délce asi pěti kilometrů.

Startovné stojí 50 Kč a na programu nebude jen běh. Pro děti budou připraveny zábavné úkoly, skákací hrad nebo malování na obličej.

Padesátikoruna ze startovného bude použita na rozvoj komunitního centra spolku Autisté na jihu. Neváhejte tedy a vyrazte udělat něco pro sebe a zároveň pro druhé. Dress code není nutný, avšak modré oblečení je vítáno!

Štítky Modrý běh, Autisté jihu, České Budějovice, Jihočeský kraj, Stromovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobotním Modrým během podpoříte autisty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.