Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Prožijte neděli aktivně, přijďte na charitativní fitness den

Tuto neděli se chystá v budějckém Mateřském centru Máj (naproti Cinestaru) velký den! A to nejen pro sportovní nadšence, rodiny s dětmi a milovníky pohybu. Akce totiž bude mít krásný podtext - charitativní. Veškerý výtěžek ze sportovního dne i dobrovolných darů půjde pro děti s Downovým syndromem z Ovečky o.p.s.

Celá akce, která se měla původně konat jako venkovní už v srpnu, kvůli nepřízni počasí však musela být odložena, se ponese v duchu fitness cvičení, cvičení pro maminky s dětmi, ale i pro děti samotné a jejich tatínky. Pro děti bude na místě připraveno bohaté vyžití.

Nebude chybět doprovodný program, jako malování na obličej, dětská olympiáda, zumba pro děti, dětský bazárek s cenami za hubičku, celodenní program a soutěžení pro děti. Samozřejmostí bude možnost nechat si ty nejmenší návštěvníky pohlídat například při cvičení pro ženy.

Jako herečtí protagonisté divadelního představení se představí také samotné děti z Ovečky. Z dalších fitness novinek pak organizátoři lákají na Jumpboxing, X-Gums (bříško / hýždě), Aerobik s úsměvem či ZumbAtomic.

„Vím, že je pro maminky mnohem složitější najít si čas na sportování, pro sebe samotné. Také vím, že vždycky uvítají, když se děti samy zabaví. Navíc po narození dcery moc dobře chápu pocity každé maminky vůči svému miminku nebo děťátku. Musí být hrozně náročné všechno zvládat, pokud je vaše dítko postižené. A protože všechny tyhle pocity jsou mi teď zkrátka mnohem bližší, než kdykoli předtím, rozhodla jsem se uspořádat tuhle akci.

Cílů je víc - tím prvotním sehnat peníze pro děti z Ovečky, druhým je dát možnost celým rodinám užít si nejen hezký den s dětmi, ale zároveň si zasportovat, udělat něco pro sebe a třeba i namotivovat maminky a další ženy k pravidelnému cvičení, protože výběr fitness cvičení je teď opravdu veliký. A pro děti jsou připravené samozřejmě hezké ceny,“ uvádí pořadatelka a úspěšná budějcká racketlonistka Zuzana Kubáňová.

Kromě aktivního zapojení se do programu svým vlastním úsilím a potem bude možnost si zakoupit věci z dětského bazárku, které jsou moc krásné a za pár kaček. Nebo jen dobrovolně přispět finančně do připravené kasičky.

Akce bude celodenní od 10 do 17 hodin. „Zvu tímto všechny, aby pomohli udělat z tohoto prvního fitness a dětského dne tradici, která bude dělat radost i v dalších letech. Pomozte nám uspořádat skvělý a úspěšný zážitek. Těšíme se na vás!“ dodává Kubáňová.

Tisková zpráva

Štítky Charitativní fitness a dětský den, Zuzana Kubáňová, MC Máj, fitness, Cinestar, olympijské hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prožijte neděli aktivně, přijďte na charitativní fitness den  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.