Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Primátor po pádu topolů zakázal vstup do Stromovky

Je tady víkend a krásné jarní počasí konečně svádí k procházce v přírodě. Ovšem pozor! Počínaje pátečním odpolednem platí zákaz vstupu do budějckého lesoparku Stromovka. V důsledku částečného zaplavení a podmáčení tam totiž včera dopoledne došlo k pádu dvou vzrostlých topolů.

O zákazu vstupu do Stromovky rozhodl v souladu s vyhlášeným stavem nebezpečí platným pro celý Jihočeský kraj už od minulé neděle budějcký primátor Juraj Thoma.

„Informační cedule o zákazu vstupu a hrozícím nebezpečí budou osazeny na přístupových cestách do parku,“ řekl Thoma v pátek odpoledne.

Do parku tak v tuto chvíli můžou vstoupit jen příslušníci ozbrojených sil, bezpečnostních sborů, složek integrovaného záchranného systému a pracovníci orgánů krizového řízení, kteří se podílejí na řešení krizové situace.

Štítky Stromovka, zákaz vstupu, primátor Juraj Thoma, Juraj Thoma, Jihočeský kraj, topol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

Jen přetržená páska. Ano to je zřejmě jediné omezení. Jestli je situace opravdu tak kritická, tak potom nechápu, proč není zákaz vstupu lépe zajištěný. Jakou váhu potom má nařízení primátora? Všechno napůl....

Neděle, 9. června 2013, 08:35Odpovědět

Primátor po pádu topolů zakázal vstup do Stromovky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.