Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Podepsáno. Budvar Aréna bude mít za tři měsíce multimediální kostku

To, o čem Budějcká Drbna před nedávnem informovala, je skutečností. Město podepsalo smlouvu s ostravskou společností Perfect Ice na dodávku multimediálního zařízení a systémů. Budějcká Budvar Aréna se tak po odchodu extraligového hokeje znovu dočká kostky, která ještě vylepší už tak vynikající atmosféru v hale.

Zařízení za 5,5 milionu korun dodá do tří měsíců společnost Perfect Ice. Nejedná se o unifikovaný typ, ale je vyrobené přímo pro Budvar Arénu a v podstatě nahradí původní audiovizuální zařízení, které přesunula společnost Mountfield do Hradce Králové,“ říká náměstek primátora Ivo Moravec.

ČTĚTE TAKÉ: Budvar Aréna dostane novou kostku. Smlouva je před podpisem

Kostka bude podobného rázu jako předchozí. Umožní zobrazení živého přenosu z kamer, opakování záběrů, zrychlení, zpomalení a přepínání mezi záběry. Na multimediálním zařízení uvidí diváci rovněž i informace z dalších zápasů, obrazové efekty a grafické animace.

„Moderní časomíru, která zvládne zobrazit požadované informace o čase, bodech či skóre, pravděpodobně ocení fanoušci dalších sportů, jako je třeba basketbal, volejbal, házená či tenis a mnohé další. Kostka by tak měla zkvalitnit a zatraktivnit sledování sportovních utkání, ale i kulturních představení,“ dodává náměstek.

Štítky kostka, multimediální zařízení, Budvar aréna, Perfect Ice, Drbna.cz, Ivo Moravec, Mountfield, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podepsáno. Budvar Aréna bude mít za tři měsíce multimediální kostku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.