Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nevíte, kam s dětmi? Na pláži ve městě se o ně postarají!

Beachvolejbalový areál v Českých Budějovicích zavedl od 1. srpna horkou letní novinku – sportovní den pro děti bez rodičů. Od 8 hodin ráno až do odpoledne tady mohou rodiče nechat své potomky vyřádit při různých pohybových aktivitách.

„Rodiče k nám dají dítě na dopoledne a přes oběd i mezitím si sami obstarají, co potřebují. Nebo si prostě od svých ratolestí na chvilku odpočinou,“ říká provozovatel beachvolejbalového areálu Jan Kanea.

Jednodenní minitábor je otevřený všem dětem od 6 do 12 let každý všední den od 8 do 16 hodin. „Děti se mohou těšit na různé plážové sporty, pohybové aktivity, ale třeba i na tenis,“ říká Kanea, který má zkušenosti i s pořádáním týdenních příměstských táborů.

Připravena je také ´mokrá´ varianta. Pokud bude špatné počasí, využije se sportovní hala naproti, kde se dá hrát třeba stolní tenis.

Jeden den vyjde na 300 korun včetně dopolední svačiny, oběda a zajištění pitného režimu. „Důležité je, aby s sebou děti měly vhodné sportovní oblečení, obuv a kartičku pojišťovny,“ připomíná Jan Kanea.

O malé zájemce se budou starat sportovní instruktoři z řad absolventů nebo studentů Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity. Přihlásit se stačí den dopředu e-mailem na beachturnaje@seznam.cz nebo telefonicky na čísle 607 998 950 (Václava Zichová).

Tisková zpráva

Štítky Sportovní den, děti, beachvolejbalové kurty, České Budějovice, Pedagogická fakulta Jihočeské univerzity

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevíte, kam s dětmi? Na pláži ve městě se o ně postarají!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.