Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kotalík a Smrž pokřtí pexeso pro Centrum BAZALKA

Již tuto sobotu proběhne křest pexesa pro Centrum BAZALKA, které vzniklo na podporu činnosti této neziskové organizace. Křtu se ujmou její patroni - hokejista Aleš Kotalík a motocyklový závodník Matěj Smrž. Akci svou účastí podpoří kromě patronů také fotbalisté z A týmu Dynama.

Úspěšní autoři, jejichž obrázky byly odbornou porotou vybrány na výsledné pexeso, obdrží ocenění Hvězda pexesa z rukou člena poroty, českobudějovického architekta Filipa Dubského.

„Velmi si vážím práce Centra BAZALKA a jsem rád, že ho mohu podporovat. Pexeso se opravdu velmi povedlo a doufám, že jeho křest a s ním spojená akce pomůže prodejům a přinese organizaci potřebné prostředky,“ komentuje událost Aleš Kotalík, patron Bazalky a jeden z členů odborné poroty, která vybírala nejlepší motivy, a dodává: „Těším se na setkání s autory úspěšných obrázků i dalšími příznivci Centra BAZALKA.“

Křest a předání ocenění Hvězda pexesa proběhnou v rámci Mikulášského odpoledne pro děti, které se koná 1. prosince od 14 do 16 hodin v IGY Centru v Českých Budějovicích.

Pro návštěvníky je připraven bohatý program - Mikulášská pohádka, vystoupení kouzelníka Martina Čejky, mikulášský fotoateliér ve prospěch Centra BAZALKA, vystoupení tanečního centra Move 21, malování na obličej a modelování zvířátek z balonků.

Získat prostředky pro Bazalku pomůže také Mikuláš a anděl, kteří budou nejen nadělovat sladkosti dětem, ale také prodávat pexeso pro Centrum BAZALKA.

Cena pexesa je 50 Kč a díky podpoře partnerů pexesa je celá tato částka určena na podporu organizace, která pomáhá rodinám s péčí o děti s těžkým zdravotním postižením z celého Jihočeského kraje.

Více o pexesu a dalších možnostech podpory Centra BAZALKA najdete na www.centrumbazalka.cz.

Tisková zpráva

Štítky Centrum BAZALKA, pexeso, křest, Aleš Kotalík, Matěj Smrž, bazalka, HC Dynamo Pardubice, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kotalík a Smrž pokřtí pexeso pro Centrum BAZALKA  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.