Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Je to tu! V pátek bude otevřen Park Čtyři Dvory

Pobaví se děti, puberťáci i senioři... Sci-fi? Ale kdeže! Tento pátek bude otevřen rozsáhlý Park Čtyři Dvory, ve kterém najde vyžití snad každý. Prostor o velikosti 28 tisíc metrů čtverečních vznikal v uplynulých měsících a za jeho návrhem stojí krajinářští architekti Markéta a Petr Veličkovi a také architekt David Prudík.

„Autoři zóny pro volnočasové aktivity a představitelé města společně zahájí program, ve kterém budete moci vidět streetové aktivity, pro které park také poskytuje zázemí,“ nastínila páteční program, který začne v 16 hodin, Jana Koptyšová z Magistrátu města České Budějovice.

ČTĚTE TAKÉ: Volnočasový park nabídne vyžití pro všechny

Představí se například skupina nadšenců, která provozuje skateboarding, Pepa Bigas a spol. s biketrialem či budějcká streetová formace Budside. Koho doprovodný program nezajímá, může si vyzkoušet například fitstezku, která se jistě stane oblíbenou trasou všech lidí, jež mají rádi procházky.

„I kavárna vám toto odpoledne poskytne možnost občerstvení. Přijďte se podívat, jste srdečně zváni,“ dodala Jana Koptyšová. Kavárna s odbytovou plochou cirka 85 metrů čtverečních je součástí areálu.

Park se nachází v prostorách bývalých kasáren.

Štítky Park Čtyři Dvory, slavnostní otevření, volnočasový areál, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je to tu! V pátek bude otevřen Park Čtyři Dvory  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.