Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Fréza udělala z vodovodu na Pražské fontánu

„Už jsem na trubce? Ne, v pohodě. Ještě kopni!“ Obrovský gejzír z poškozeného vodovodu na Pražské třídě, který se v sobotu stal v Budějcích doslova hitem, vyvolal v diskuzích na Facebooku spousty vtipných reakcí. Do smíchu ale rozhodně nebylo pracovníkům stavební firmy.

„Při rekonstrukci Pražské třídy silniční fréza nedopatřením zavadila o vodovod, ze kterého začala vytékat voda. Situaci jsme obratem začali řešit,“ sdělila Budějcké Drbně tisková mluvčí stavební firmy Eurovia CS Iveta Štočková.

Voda začala po deváté hodině ranní tryskat do výšky kolem patnácti metrů, takže neobvyklou fontánu mohli vidět až u Jihočeské univerzity. Dodávka vody do okolních domů byla do hodiny obnovena.

„Vzniklá situace nás velmi mrzí. Udělali jsme vše pro to, abychom ji co nejrychleji vyřešili a vodovod na naše náklady opravili,“ dodala zástupkyně dodavatelské společnosti.

Foto: František Hrubý

Štítky vodovod, vodotrysk, fontána, gejzír, České Budějovice, Pražská třída, silniční fréza, Facebook, Eurovia CS, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, František Hrubý, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fréza udělala z vodovodu na Pražské fontánu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.