Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čert s andělem přinesli malé Šárce dárky od Mikuláše

Jak už jistě víte, při čtvrteční pátrací akci se čtenářům Budějcké Drbny povedlo objevit dívku, která se den předtím na budějckém náměstí Přemysla Otakara II. nechala vyfotit s čertem. Jelikož Mikuláš na ni neměl žádný kontakt, snímek jí nemohl předat. Hned v pátek se ale za Šárkou čert s andělem i fotografií vypravili.

Všechno začalo po středečním čertovském řádění na náměstí, kdy nám v redakční poště přistála prosba o pomoc s nalezením malé Klárky, kterou Mikuláš vyfotil během večera společně s čertem. Přibližně po hodině od uveřejnění internetové pátračky byla dívka nalezena. Nakonec šlo o Šárku, která navštěvuje Centrum BAZALKA.

Aby měl celý příběh tu nejkrásnější tečku, Budějcká Drbna domluvila setkání zástupců „mikulášské“ party přímo v Bazalce, aby mohli Šárce vytištěnou a zarámovanou fotku předat. Mikuláš Pavel Ortman, jenž po dívce na našem webu pátral, sice nemohl přijít osobně, ale vyslal své zástupce - čerta s andělem, Láďu Bradnu s přítelkyní.

Protože se blíží vánoční svátky, všechni obyvatelé Centra BAZALKA od nich dostali navíc ještě čokoládové adventní kalendáře. Na místě nemohla chybět ani Budějcká Drbna, jež s sebou přinesla pár svých upomínkových předmětů.

Šárčina radost při předání dárků se nedá ani popsat. V Bazalce zavládla díky této spontánní nadílce úžasná nálada, která snad všem jejím obyvatelům vydrží minimálně až do Štědrého dne a příchodu nového roku.

ČTĚTE TAKÉ: Našli jsme ji! Dívka na fotce navštěvuje Centrum BAZALKA

Autoři

Štítky Šárka, Centrum Bazalka, Mikuláš, čert, anděl, předání fotografie, Budějcká Drbna, Drbna.cz, Přemysl Otakar II., Štědrý den, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čert s andělem přinesli malé Šárce dárky od Mikuláše  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.