Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Budějčandy si mezi sebou vyměňovaly módní kousky

Předminulé budějcké sobotní odpoledne se neslo v duchu dámského dýchánku. Jako skvělou příležitost pro jarní úklid šatníku mohly ženy plně využít příjemné atmosféry v kavárně Měsíc ve dne, kde byl na programu akce Ženy sobě dámský bazar.

Ženy měly možnost navzájem mezi sebou vyměňovat, prodávat anebo nakupovat módní kousky. Kdo se aktivně neúčastnil, mohl alespoň příjemně strávit odpoledne u voňavé kávy a domácího moučníku.

Program byl obohacen o prezentace jednoho budějckého butiku a také nově otevřeného second handu. Jako host pro zpestření odpoledne byla pozvána designérka a módní stylistka BcA. Lenka Crháková.

„Letos se zaměřte na geometrické vzory v odstínech black and white. Vertikální a horizontální pruhy, šachovnice či nepravidelné mnohoúhelníky. Z loňského trendu drobných květin se staly maxi vzory využité především na letních šatech ´oversizových´ střihů,“ dozvěděly se například přítomné ženy v hodince strávené diskuzí se slečnou Lenkou.

Ta se snažila ženy zasvětit do aktuálních módních trendů letošního jara - léta za pomoci oblečení ze second handu. „Nemusíte nakupovat draze, stačí vědět, kam zajít,“ dodala.

Kavárna Měsíc ve dne kromě akcí Ženy sobě, které by se měly pro velký ohlas opakovat, pořádá každý měsíc jiné vernisáže a také hostí projekt Sova a Sova, což je večer s poezií - autorským čtením.

Napsala Lenka Crháková
čtenářský příspěvek

Štítky Ženy sobě, kavárna Měsíc ve dne, dámský bazar, Měsíc, trend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějčandy si mezi sebou vyměňovaly módní kousky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.