Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Autoři videí z fotbalových turnajů soutěží o kameru

Natoč, střihni a kopni to do sítě! Tak se jmenuje soutěž, kterou v rámci letošního ročníku E.ON Junior Cupu vyhlásila pořádající energetická společnost. Návštěvníci oblíbených klání malých fotbalistů mají za úkol připravit tříminutovou videoreportáž z jakéhokoliv turnaje, autor toho nejpoutavějšího klipu získá krásnou kameru Canon.

„Šanci poslat video z některého klání E.ON Junior Cupu máte až do zítřejšího večera, tedy do pátku 29. června,“ řekl Budějcké Drbně zástupce společnosti E.ON Marek Pagač.

Zároveň dodal, že soutěžící, který od čtenářů získá na webu projektu E.ON Rodinný fotbálek nejvíce hlasů, vyhraje videokameru Canon Legria HF XA10 v hodnotě 39 tisíc korun bez DPH.

Pokud se i vy chcete pochlubit svým dílem, video můžete nahrát ještě v pátek večer zde. Na stejném místě naleznete i pravidla soutěže. Hlasování startuje v pondělí 2. července.

Zkrátka ale nepřijdou ani hlasující návštěvníci stránek. „Jednou z výher bude podepsaný dres od Tomáše Rosického,“ dodal Pagač. Soutěž vyvrcholí slavnostním předáním kamery vítězi v neděli 9. září v Otrokovicích na Velkém finále.

Štítky videokamera, E.ON, soutěž, Canon, Tomáš Rosický, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

Aaaa nejde to poslat z mužskýho fotbalu? Tam se to kolikrát taky povedená taškařice :-)

Pátek, 29. června 2012, 08:20Odpovědět

Autoři videí z fotbalových turnajů soutěží o kameru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.