Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Svatomartinské Budějovice jsou gastrovodítkem k tradičnímu týdnu dobrého jídla

PR článek

Svatomartinský týden plný dobrého jídla se nezadržitelně blíží. A přiznejte se, že ne vždy jste věděli, kam v Českých Budějovicích zajít na dobrou husu. Právě proto vznikl projekt Svatomartinské Budějovice, který nabízí 26 restaurací, jež vás tradičními českými jídly pohostí.

Za vším stojí spolupráce Gastrofestu s Vladimírem Tůmou a agentury Chilli Production. „Pravidelně dělá v Českých Budějovicích řada restaurací speciální menu, které se točí kolem svatomartinské husy. Nikdy ale neexistovaly žádné komplexní informace o tom, že jsou restaurace ve městě takto gastronomicky aktivní,“ říká David Kovařík z Chilli Production.

Svatomartinské Budějovice, které proběhnou od 9. do 15. listopadu, nabízejí milovníkům chutného jídla výběr ze 26 restaurací, které se do projektu zapojily. „Oslovil je Vladimír Tůma s tím, jestli by se akce Svatomartinské Budějovice nechtěly zúčastnit. Obyvatelům města, ale i blízkého a vzdáleného okolí tak nabízíme komplexní menu toho, co se v tento zajímavý týden gastronomicky v Českých Budějovicích děje,“ přidává Kovařík.

Přehled všeho podstatného je k nalezení na webových stránkách projektu Svatomartinské Budějovice. Zde naleznou zájemci seznam 26 restaurací, jejich připravované menu a další důležité informace. Mimo nezůstanou ani média, která o akci pečlivě informují. „Chceme dát touto akcí všem najevo, že se v Českých Budějovicích děje nevšední gastrozážitek,“ uzavírá Kovařík.

Foto www.svatomartinskebudejovice.cz

Štítky husa, svatomarticské budějovice, jídlo, restaurace, České Budějovice, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svatomartinské Budějovice jsou gastrovodítkem k tradičnímu týdnu dobrého jídla  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.