Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Paranormal tým zveřejnil první epizodu z dokumentárního cyklu o lese Bor

Málokteré místo na Budějcku a vůbec v jižních Čechách vzbuzuje tolik emocí. Cítíte při procházkách po lese Bor úzkost? Strach? Nebo se tomuto místo raději vyhýbáte? Před časem jsme informovali, že jihočeský Paranormal tým připravuje o tomto legendárním lese neziskový dokument, pro jehož potřeby shání i pomocí Budějcké Drbny svědky. První výsledek byl již zveřejněn.

Celkově bude mít dokument o Boru tři epizody. V té první, která byla právě zveřejněna, se Paranormal tým věnuje seznámení s tímto místem. Zmiňuje příběhy, které se k němu váží, přičemž dává prostor i očitým svědkům, jež se zde setkali s paranormálními jevy.

ČTĚTE TAKÉ: Paranormal tým: Víra v posmrtný život tu bude vždy

A co dál? Víte, že se v Boru nachází i hřbitov zvířátek? Právě jemu bude věnován druhý díl. Ve třetí části se pak Paranormal tým zaměří na centrální část lesa, kde mimo jiné jeden ze svědků viděl ducha holčičky.

ČTĚTE TAKÉ: V Branišovském lese zjistili faktické a silné výkyvy v elektromagnetickém poli

Jak název napovídá, Paranormal tým se věnuje výzkumu paranormálních jevů. I když se jedná o Jihočechy, nepracují jen na jihu Čech, nýbrž po celé republice. Ostatně doporučujeme si přečíst rozhovory, které jsme zveřejnili začátkem letošního roku.

Štítky les, Drbna.cz, Jihočeský kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frodo kocour

"jeden ze svědků viděl ducha holčičky." To tedy musel být "matroš" :-) Možná méně hulit a méně chlastat a bylo by po záhadě. Asi nejsem paranormálně posedlý, takže jsem v tom lese byl mockrát a nikdy nic. Nebo že by to bylo že jsem byl střízliv a nic jsem si nesugeroval? Co třeba ve 4 díle, to by mohl "tým" navštívit Chocholouška :-) tam by se možná mnohé vysvětlilo. Ostatně tahle skupina má už leta stránky a jsou fakt docela sranda čtení, občas se na ně kouknu a někdy jsou to takové nesmysle, že si poprskám monitor

Středa, 9. září 2015, 14:05Odpovědět

Paranormal tým zveřejnil první epizodu z dokumentárního cyklu o lese Bor  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.