Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nová kostka vystoupala poprvé ke stropu Budvar Arény

Hokejoví fanoušci, ale nejenom oni, už se mohou těšit na novou sezonu v budějcké Budvar Aréně. Pod stropem se dnes poprvé objevila multifunkční kostka, která by se měla starat o zábavu během prvoligových utkání. Hala k tomu navíc dostane nový zvuk, režii, a tak bude prožitek ze zápasů ještě větší.

„Jsme v první fázi zahájení zkušebního provozu. Je zatím hotová kostka a promítání. Příští týden bude naprogramovaný program do časomíry a budou se zavěšovat nové reproduktory. 23. července by mělo běžet úplně všechno,“ říká ředitel příspěvkové organizace Sportovní zařízení města České Budějovice Tomáš Novák.

Ta je zároveň objednatelem nové kostky. Dodavatelem je ostravská firma Perfect Ice. Na téměř dvoutunové (1850 kilogramů) zařízení je pětiletá záruka. Celý systém by měl být naprogramovatelný až na dvanáct sportů a bude přenášet živý obraz, opakované záběry, reklamy, ale i oblíbenou kiss kameru.

Fanoušci Motoru se tak mohou těšit na první domácí přátelský duel, kdy by kostka, která není větší než předešlá, měla být se vším všudy v plném provozu.

Štítky Budvar aréna, Tomáš Novák, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová kostka vystoupala poprvé ke stropu Budvar Arény  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.