Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V rámci Proměn české společnosti se tazatelé možná zastaví i u vašich dveří

Jeden z největších sociologických projektů v české historii. Tak se dá mluvit o šetření s názvem Proměny české společnosti, které provádí Sociologický ústav AV ČR ve spolupráci s nezávislými výzkumnými společnostmi MEDIAN a STEN/MARK.

Tazatelé se v termínu od 7. července do 31. října zastaví také v několika náhodně vybraných budějckých domácnostech. „Primátora města Jiřího Svobodu o tom informovali organizátoři akce s ujištěním, že odpovědi budou zcela anonymní a jakékoliv zneužití osobních informací bude zcela vyloučeno,“ uvedla mluvčí města Jitka Welzlová.

Co je cílem projektu? Získání chybějících informací o životních podmínkách a postojích domácností. „Jež budou sloužit vědcům k rozvoji sociologického, politologického a ekonomického poznání.“

Jeho cílem je získat dosud chybějící informace o životních podmínkách a postojích domácností, jež budou sloužit vědcům k rozvoji sociologického, politologického a ekonomického poznání.

Štítky proměny české společnosti, Sociologický ústav Akademie věd České republiky, Median, Jiří Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V rámci Proměn české společnosti se tazatelé možná zastaví i u vašich dveří  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.