Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zvládnete být policistou na(ne)čisto?

PR článek

Stát se policistkou či policistou není jednoduché rozhodnutí, ta tě však zcela pohltí. Pokud se stane tvým životním posláním, zjistíš, jak různorodé a zajímavé povolání to může být.

České detektivky jsou plné policistů a kriminalistů, kteří si vědí se vším rady. Pronásledují zločince, zajišťují stopy, sledují podezřelé. Realita je ale jiná, mnohem zajímavější. Přijď si to vyzkoušet na vlastní kůži.

Dohoníš pachatele? Víš, kolik váží a jak se nasazuje neprůstřelné vybavení policistů prvosledové hlídky? Kdy a jak používají policisté techniku pro noční vidění? Jak se poznají i velmi dobře padělané doklady či falešné peníze? Chceš zjistit, jak vybavené jsou vozy dopravních policistů, kdo a jak vyšetřuje dopravní nehodu? Kdo je to kriminalistický technik?

Troufneš si na vlastní kůži vyzkoušet fyzické testy? Dáš to? Zvládneš pohovor s policejním psychologem? Obojí je důležité pro přijetí k policii. Podrobnosti k náboru hledej na webu nebo volej mob. 606 762 294.

Připravili jsme pro tebe i tvé kamarády první jihočeský policejní workshop. Vyzkoušej si být jeden den policistou v areálu Sportovního klubu policie v Českých Budějovicích. Dozvíš se také vše o možnostech tvého uplatnění u jihočeské policie.

První jihočeský policejní workshop se uskuteční v pátek 27. září 2019 od 8 hodin v areálu Sportovního klubu policie v Českých Budějovicích v Kubatově ulici.

Kdo by si rád vyzkoušel reálné přijímací fyzické testy k policii a odnesl si platné osvědčení o jejich zvládnutí, muže se dopředu registrovat emailem. Získáš-li osvědčení o zvládnutí fyzických testů, máš jednu část přijímacího řízení k jihočeské policii úspěšně za sebou J.

Štítky Policie České republiky, nábor, práce, kariéra, policie, České Budějovice

Zvládnete být policistou na(ne)čisto?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.