Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Budvar připravil speciální várku požehnaného piva. Prodávat se bude na trzích a výtěžek půjde na charitu

Speciální várku požehnaného Budějovického Budvaru budou moct lidé koupit už tuto sobotu na adventních trzích na budějckém náměstí. Tři tisíce lahví včera zaměstnanci pivovaru balili a připravovali k prodeji. Ruku k dílu přiložil i ředitel Petr Dvořák. Výtěžek z prodeje půjde na budějckou diecézní charitu.

„Požehnané pivo budou točit a prodávat na českobudějovickém náměstí v průběhu Adventních trhů dobrovolníci. Mezi nimi budou lidé z pivovaru, biskupství, radnice i charity a další osobnosti z našeho města či kraje. Jeden den se tam ukážu také já. Zisk z prodeje pak věnujeme Diecézní charitě České Budějovice,“ říká ředitel Budvaru Petr Dvořák.

Připraveny jsou tři tisíce lahví, které zaměstnanci ručně balili do speciálního balení. „Chtěli jsme trochu pozměnit ten klasický design a tak jsme připravili, podle mě, velmi povedenou kraftovou verzi obalů,“ prozradila Markéta Ježková z marketingu Budvaru. 

Pivo bude možné zakoupit už tuto sobotu na Adventních trzích. Požehnaná várka byla uvařena podle stejné receptury, jako světlý ležák značky Budweiser Budvar. Několik ručně balených lahví předají zástupci budějckého pivovaru, stejně jako loni, papeži Františkovi.

Štítky Budějovický Budvar, požehnané pivo, Adventní trhy, prodej, Diecézní charita, charita, pivovar, Petr Dvořák, Papež František, České Budějovice

Budvar připravil speciální várku požehnaného piva. Prodávat se bude na trzích a výtěžek půjde na charitu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.