Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kdo se ujme Cala, Píďalky nebo Hercula?

Kromě pejsků najdeme v budějckých útulcích také kočičky, které hledají nový domov. Cal, Píďala a Hercule čekají v depozitech Srubec a Mokré. Ujme se jich někdo?

Cal

Cal je zhruba půlroční velmi kontaktní a mazlivý kocour. Je čistotný a moc rád baští jak maso z konzervy, tak granule. Je zvyklý na malé děti, velké psy a ostatní kočky. Život v bytě mu naprosto vyhovuje, proto i vzhledem ke své delší srsti, hledá nový domov pouze uvnitř.
Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic)


Píďala

Píďala je zdánlivě nemocné minikoťátko, ovšem v jejím malém tělíčku se ukrývá ďábel. I když kočičku stále trápí průjem, je to uvrněný živel. Jejím nejlepším kouskem je vyšplhat si po člověku až za krk a okusovat mu ucho. Píďalka ještě není stoprocentně čistotná, ale v jejím věku se s tím ještě počítá. Je to velký jedlík, který baští doslova za dva.  
Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic)


Hercule


Hercule je černobílý chlapeček s bílým bříškem a tlapičkami, který bude k adopci začátkem listopadu. Jak to příroda namíchala, má pod nosem jen levou půlku černého knírku. Mazlík je to veliký. Je čistotný, kočičí záchůdek používá na výbornou .  Baští masíčko, granulky a jako ostatní miluje tvaroh s lipánkem. Je vhodný do bytu a ideální variantou je adopce s některým ze jeho sourozenců, ale není podmínkou. Koťátka se spolu zabaví během dne, kdy jsou sama doma. 
Kontakt pro zájemce - 775 40 60 90 (depozitum Č. Budějovice - Mokré)

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Srubec, Mokré, Píďalky, domov

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kdo se ujme Cala, Píďalky nebo Hercula?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.