Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: S Keckou se doma rozhodně nudit nebudete

V dnešním díle hledáme páníčka máme dokonalé trio. Od kočičího miminka Thomase, přes ukecanou slečnu až po staršího dědouška Kesíka, který musí opustit svůj současný domov. Zalíbí se vám někdo z nich?

Thomas 

Thomas je odvážný, neohrožený a umazlený kluk, kterému je teprve pár měsíců. Nejraději si hraje se svými nezbednými sourozenci. Kocourek bude zvyklý na psy a děti. Kočičí záchůdek používá bez problémů, baští konzervy i granulky. K adopci je vhodný do bytu nebo do domečku s přístupem do zabezpečené zahrady. Je očkovaný a podmínkou adopce je, že bude v budoucnosti vykastrován.


Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic)


Kecka

Kočička Kecka je roztomilá černá kočička s krásným kukučem a velmi upovídanou tlamičkou. Díky ní si také vysloužila svoje jméno. Je to velmi vděčná, skoro dvouletá slečna, na které je od první chvíle vidět, jak moc si život na gauči vedle někoho, kdo jí věnuje pozornost, užívá. Za člověkem chodí jako pejsek, k tomu často něco vykládá, obzvlášť pak, když je čas na jídlo. Na mazlení má vždycky náladu, ráda se chová, sedí na klíně, leží vedle páníčka, olizuje ruce, vlasy, prostě vše, co jí přijde pod tlamičku. Protože je to ještě mladá kočička, tak se i ráda rozdovádí. Pokud jí zrovna nikdo neškádlí a nemůže chytat ruce, vystačí si i se svým ocáskem, při jehož lovu se rozvášní tak, že se často kutálí i z gauče. Na ostatní obyvatele depozita nejdříve prskala, pocházela z prostředí, kde před pejsky musela utíkat a s kočičkami soupeřit o jídlo. Nyní už si zvykla, přesto je občas vidět, že moc neví, jak se při bližším kontaktu chovat, proto je třeba jí dát trochu času, než se v novém domově, pokud v něm budou další zvířecí obyvatelé, rozkouká. Záchůdek používá Kecka vzorně a v jídle není vybíravá.
Kdo k sobě hledá hodnou bezproblémovou kočičku, se kterou si bude moct „pokecat“, pomazlit se, která s ním bude spát v posteli a vrnět mu na polštáři u ucha, tak pro něj je Kecka ta pravá společnice!


Kontakt pro zájemce – 607 100 025 (depozitum České Budějovice – Skuherského)


Kesík

Kocourek se jmenuje Kesík a je mu 16 let. Objevil se v depozitu jako kotě o povodních v srpnu 2002. S největší pravděpodobností ho někdo vyhodil z auta, protože se motal na ulici mezi auty. Nikdy nebyl nemocný, pouze v poslední době měl asi dvakrát zánět močového měchýře. Je kastrovaný, pravidelně odčervený a odblešený. Žil celých 16 let v domku, byl převážně uvnitř v teple, ale je zvyklý chodit i ven. Nehodil by se ale jen do bytu nebo pouze ven, ideálně byt nebo dům s bezpečným výběhem ven. Ke svému člověku je velmi přítulný, rád se chová a mazlí, cizích se ale bohužel bojí, nedůvěřuje jim. Je ale moc hodný, neškrábe, nekouše, pouze někdy syčí, když se bojí. S kočkami se nepere, je snášenlivý, ale určitě není vhodný do společnosti dominantní kočky nebo kocoura. Vyhýbá se i pejskům. Není vhodný k malým dětem, protože se bojí hluku a jakýchkoli rychlejších pohybů. Na kočičí záchod zvyklý není, jelikož měl k dispozici zahradu. Doma se tak občas někde počůrá nebo vykadí, a to hlavně když se bojí, je ve stresu nebo není puštěn včas ven. Občas i zvrací, což je ale pravděpodobně dáno stářím, ne vždy se mu podaří strávit dobře jídlo. Co se týká stravy, dostává kvalitní kapsičky a granule. Momentálně se nachází v domě v Českých Budějovicích. Ideální by pro něho byla nějaká klidná domácnost bez dětí a dalších zvířat, kde by mohl být v teple, dostával kvalitní stravu a měl přístup na zahradu.


Kontakt pro zájemce - 601 590 200


 

Autoři | Foto Facebook Kočky České Budějovice

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, jídlo, zahrada, Srubec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: S Keckou se doma rozhodně nudit nebudete  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.