Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Božská voda a sto let tradice. Spa Resort Libverda zve na pohodu s wellness i procedurami

PR článek

Lázeňský komplex v Libverdě na úpatí Jizerských hor je oázou klidu v dnešní uspěchané době. Spa Resort Libverda je obklopený přírodou, ale najdete tu i dostatek aktivit pro sportovce, turisty nebo cyklisty. Hoteloví hosté mohou využít moderní wellness a také lázeňské relaxační rehabilitační centrum se všemi procedurami včetně koupelí v léčivé vodě z místních pramenů.

Už jen procházka po areálu, který připomíná zámecký park, nabijí energií. Lidé jsou tu ubytováni ve čtyřech hotelových budovách tří a čtyřhvězdičkové úrovně a na jídlo přechází do restaurace u kolonády. „Léčí se tu hlavně pohybový aparát, naši klienti se tak musí mobilizovat a rozhýbat. Je to vlastně součást rehabilitace,“ vysvětluje Helena Soukupová ze Spa Resortu Libverda.

Léčivé prameny hydrogen-uhličitano-vápenatého typu se tu využívají od středověku a jsou vhodné na onemocnění od kardiovaskulárních nebo neurologických až po rehabilitace po úrazech. 

Božská voda léčí 

Lidé se mohou projít po kolonádě a popíjet z pramenů, léčivá voda se používá i na koupele. „Místním pramenům říkáme „Boží voda“, protože pomáhají opravdu na celou řadu nejrůznějších problémů,“ pokračuje Soukupová.

Okolí komplexu je jako stvořené pro sportovce. Přímo v Libverdě je nástupní místo hitu posledních sezon – takzvaného singltreku, cyklisté tu najdou osmdesát kilometrů tras různých obtížností. Nedaleko jsou Jizerské hory vhodné pro pěší i cyklistické túry.

Dostatek aktivit najdou hosté i přímo v areálu, kde jsou tenisové kurty, multifunkční hřiště a minigolf. 

Po aktivitě je pak ideální svěřit unavené tělo do péče lázeňského wellness. Využít lze šestimetrový rehabilitační bazén, whirlpool se saunou a fitness. 

Lázeňské procedury pro hotelové hosty

Hotelovým hostům je také k dispozici lázeňské relaxační rehabilitační centrum. „Nabízíme klasické i aroma masáže, perličkové koupele, reflexní a podvodní masáže, inhalace, parafín, elektroléčbu, plynové obálky, injekce a mnoho dalších léčebných procedur,“ vypočítává Soukupová.

Ve Spa Resortu Libverda myslí i na kulturu, už v květnu na kolonádě proběhne slavnostní Otevření lázeňské sezony se svěcením pramenů, bohatým doprovodným programem a občerstvením. Celá tato akce bude vedena v duchu „První republiky“ při příležitosti sto let české státnosti. Na prázdniny se chystá také letní kino s promítáním filmů.

Více o nabídce Spa Resortu Libverda najdete na webu www.lazne-libverda.cz.

Foto Spa Resort Libverda

Štítky Lázně Libverda, Spa Resort Libverda, lázně, wellness, Jizerské hory, Libverda, Helena Soukupová, První republika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Božská voda a sto let tradice. Spa Resort Libverda zve na pohodu s wellness i procedurami  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.