Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Devátý ročník Maturantky roku startuje v novém

Zkouška dospělosti je pro každého studenta velkým milníkem. Ocitne se na rozcestí, kde se musí rozhodnout, kam bude směřovat v následujících letech. Jedna etapa končí a začíná nová. Přesně tak je to i s novým ročníkem Maturantky roku.

Po osmi letech soutěže se podařilo organizátorům vybudovat jednu z největších soutěží krásy v České republice. Nyní vstupuje do devátého ročníku, který nese podtitul Nová etapa – Nový rozměr.

Vítězkou už se nestane pouze nejúspěšnější dívka, ale i škola, kterou bude daná dívka zastupovat. Vybavení počítačové učebny, sportovní pomůcky, či stavební úpravy, to vše může vítězka získat pro svou školu. Podporu tak nebude mít každá finalistka pouze v rodině a jejích přátelích, ale i ve spolužácích a učitelském sboru.

Kritériem úspěchu v soutěži bude kombinace inteligence a přirozené krásy, která nelpí na modelkovských mírách. Novinkou budou i požadavky kladené na účastnice. Nebudou se zkoumat matematické či chemické znalosti jednotlivých soutěžících. Projekt bude mít novou kategorii v podobě diskuzní soutěže na obecná aktuální témata, kde dívky ukážou, zda si umějí obhájit svůj názor.

Nedílnou součástí Maturantky roku je spolupráce s Nadačním fondem Pink Bubble, který pomáhá náctiletým onkologickým pacientům. S projektem se spojila i řada známých osobností, které tak podpoří i soutěž Maturantka roku. 

V listopadu bude na webových stránkách soutěže k dispozici přihlašovací formulář, prostřednictvím kterého se mohou dívky hlásit až do 20. února. Z přihlášených uchazeček bude vybráno 60 postupujících. Možnost zapojit se do soutěže budou mít dívky i v rámci castingů, které se uskuteční na začátku nového roku. Jejich přesné termíny budou uveřejněny v médiích, na webu soutěže a na facebookové stránce Maturantky. Přes Facebook pak bude mít veřejnost také možnost hlasovat a přispět tak k výběru semifinalistky. Tyto dívky získají v rámci soustředění kurzy rétoriky, fitness přípravu, naučí se, jak vystupovat na módních akcích a získají řadu poznatků a rad od zkušených profesionálů z oboru módního průmyslu.

Tisková zpráva

Štítky Maturantka roku, nový ročník, soutěž, Česko, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devátý ročník Maturantky roku startuje v novém  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.