Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Klienti UniCredit Bank se potýkají s výpadky služeb. Nemohou se přihlásit do e-bankovnictví

Klienti čtvrté největší české banky UniCredit Bank se nadále potýkají s výpadky služeb. Někteří z nich se už od pondělí 9. října nemohou přihlásit do internetového ani mobilního bankovnictví. Jiným se to sice na několikátý pokus podaří, ale nemohou odesílat platby, projít si historii účtů či zobrazit kreditní karty,

UniCredit Bank nezvládla modernizaci svých vnitřních systémů. Po plánované víkendové odstávce se jí stále nepodařilo zcela zprovoznit digitální služby. 

„Vzhledem k aktualizaci interního bankovního systému, o kterém jsme klienty informovali, zaznamenáváme dočasné technické problémy, jež ovlivňují dostupnost služeb Online Bankingu a Smart Bankingu," řekl mluvčí banky Petr Plocek.

Nespokojenost nejen s výpadkem služeb, ale i s infolinkou banky, jež je přetížená, už mnozí lidé podle serveru vyjadřují také na sociálních sítích a internetových fórech.

Služby banky přestaly správně fungovat po plánované víkendové odstávce, jejímž cílem bylo inovovat interní bankovní systém, jak banka uvedla na svém webu. UniCredit Bank před odstávkou klienty informovala, že platby zadané po páteční 15. hodině nebudou provedeny a další převody bude možné realizovat až v pondělí poté, až odstávka v ranních hodinách skončí. Ani pak se ale řadě klientů nepodařilo převést peníze nebo zjistit, zda už jim zaměstnavatel poslal mzdu.

Banka podle Plocka nadále pracuje na vyřešení problému. „Našim klientům se omlouváme za způsobené nepříjemnosti. Pro uskutečnění plateb zdarma mohou klienti využít naše pobočky," uvedl Plocek.

Foto pixabay.com | Zdroj ČTK

Štítky e-bankovnictví, UniCredit Bank, služba, výpadek, UniCredit, banka, platba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klienti UniCredit Bank se potýkají s výpadky služeb. Nemohou se přihlásit do e-bankovnictví  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.