Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Náměstí a Stromovku v Budějcích rozsvítili noční běžci. Zaběhali si ale i ti nejmenší

Celkem šestnáct set běžců a běžkyň se postavilo v sobotu 7. října na start všech závodů v rámci NN Night run v Českých Budějovicích. Čelovkami, které jsou pro tento závod typické, rozsvítili po setmění celé centrum a Stromovku.

Prvním závodním během ze čtyř závodů byl čím dál více oblíbený dětský innogy Kids Cup, kde jen v té nejmladší kategorii do 6 let startovalo padesát dětí. I v dalších devíti kategoriích byl počet startujících dětí ohromující. Každý malý účastník získal v cíli překrásnou medaili a tři nejrychlejší v kategorii získali ceny od partnerů. Dětského závodu se zúčastnilo na dvě stě malých běžců.

V pět hodin odpoledne vyběhl stopadesátičlenný dav běžců v nezávodním běhu pro rodiny s dětmi Bosch Family Run. I tentokrát získali všichni účastníci krásné medaile s designem zapadajícího slunce. 

Po setmění bylo vše připravené pro noční běhy. Pětikilometrový okruh letos vedl ze zázemí směrem podél Vltavy a zpět do Stromovky, odtud se běžci vydali přes Sokolský ostrov do cíle, který byl na náměstí Přemysla Otakara II. První startoval Avon Běh proti rakovině prsu a jako druhý, hlavní závod dne, NN Night Run na deset kilometrů. Startovního prvního výstřelu se ujal náměstek primátora Petr Podhola a druhý výstřel na dlouhé trati zajistil ředitel českobudějovické agentury NN Jiří Sobolík jako zástupce generálního partnera.

Autoři | Foto NN Night Run

Štítky NN Night run, Avon běh, běžci, České Budějovice, Stromovka, Robert Bosch GmbH, Petr Podhola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Náměstí a Stromovku v Budějcích rozsvítili noční běžci. Zaběhali si ale i ti nejmenší  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.