Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Charitativní běh Sportem proti rakovině vynesl 12 tisíc

Strakonický 25. protiletadlový raketový pluk zorganizoval v týdnu charitativní běh Sportem proti rakovině, kterého se zúčastnilo téměř 2 500 běžců. Výtěžek získá nemocnice.

Do běhu se zapojilo 2 442 běžců. Organizace se již tradičně ujal 25. protiletadlový raketový pluk ve spolupráci s Armádním sportovním klubem Strakonice a dalšími partnery. Nedílnou součástí akce byla finanční sbírka, jejíž výtěžek v hodnotě 12 tisíc korun bude předán strakonické nemocnici,“ uvedla kapitánka Jana Samcová, tisková mluvčí 25. protiletadlového raketového pluku ve Strakonicích.

Akci podpořil i místostarosta Strakonic Milan Jungvirt, ředitel nemocnice Tomáš Fiala i úspěšní sportovci. „Přišli bývalý diskař Imrich Bugár a kajakář Radek Šlouf. Pro účastníky byl připraven zajímavý doprovodný program jako autogramiáda sportovců, hudební vystoupení písničkáře Pokáč a soutěže pro děti,“ dodala Samcová.

Autoři | Foto Pavel Kozák

Štítky běh, výtěžek, 25. protiletadlový raketový pluk, nemocnice, sport, rakovina, Strakonice, Tomáš Fiala, Imrich Bugár, Radek Šlouf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Charitativní běh Sportem proti rakovině vynesl 12 tisíc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.