Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Výzkum přinese dosud neznámé pohledy na společenské vztahy v české společnosti

Významný vědecký výzkum ve vybraných domácnostech by měl přinést dosud neznámé pohledy na společenské vztahy v české společnosti. Odborníci osloví náhodně vybrané domácnosti z různých koutů České republiky.

V rámci Mezinárodního programu sociálního výzkumu ISSP významný vědecký výzkum připravili odborníci z Akademie věd České republiky a informovali o tom v dopise i primátora Českých Budějovic Jiřího Svobodu. Tudíž lze očekávat, že do průzkumu zasáhnou i obyvatelé Českých Budějovic.

„Osloveno bude postupně 4500 náhodně vybraných domácností z celé České republiky, a to v období od poloviny září do konce listopadu 2017. Výzkum je anonymní. Získané poznatky budou sloužit českým i zahraničním vědcům," uvedla mluvčí českobudějovického magistrátu Jitka Welzlová.

Štítky výzkum společnost, vztah, Česká republika, výzkum, Česko, České Budějovice, Jiří Svoboda, Akademie věd České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výzkum přinese dosud neznámé pohledy na společenské vztahy v české společnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.