Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Vítězky Úsměvu rozjasnily zamračené jižní Čechy

Český jih se v posledních dnech ponořil do lehce depresivní nálady. Léto je definitivně pryč, slunce aby člověk pohledal. Ponurou náladu naštěstí na pár dní oživily krásou a sexy úsměvem vítězky fotosoutěže Úsměv HappyFoto. A není se čemu divit. Absolutní vítězkou se stala krásná Miss Slovensko 2015 Lujza Straková.

Pátý ročník soutěže byl opět velice úspěšným. O postup do druhého kola soupeřilo 754 žen z Čech a Slovenska. Z padesáti postupujících nakonec porota vybrala tři vítězky. Letos převažovaly slovenské krásky, s Lujzou Strakovou a Kristínou Víglaskou měřila síly Michaela Dlesková ze Staňkova u Domažlic. „Zájem o naši soutěž každoročně roste a mám z toho velikou radost. Atraktivitu soutěže podtrhují letošní finalistky. Lujza Straková je vítězkou Miss Slovensko, Michaela Dlesková  je velmi úspěšná v bikini fitness,” komentuje letošní ročník jednatelka společnosti HappyFoto Michaela Bílá Čížková.

Samotné finále začalo v neděli 10. září, kdy vítězky čekal příjemný úkol, vybrat si oblečení na pondělní focení v zámeckých zahradách v Českém Krumlově. Finalistky již tradičně oblékly hravé oblečení značky Desigual z českokrumlovského butiku Hala Bala. Role hlavního fotografa se ujal majitel společnosti HappyFoto Bernhard Kittel. Po jeho skončení nemohla chybět prohlídka města, které patří mezi tři nejnavštěvovanější destinace České republiky. V úterý ráno se vítězky vydaly na cestu do Rakouska, kde je čekala naučná prohlídka freistadtské laboratoře HappyFoto.  Dívky zjistily, jak vzniká fotokniha, fotoobraz a další fotodárky. Po návratu do Českých Budějovic už je čekal zlatý hřeb finále, pětichodové degustační menu v Hotelu U Solné brány a vyhlášení konečného pořadí vítězek.

„Samozřejmě, že mám radost. Soutěž jsem si užila a jižní Čechy mne okouzlily. Škoda, že se nemohu příští rok přihlásit znovu,” uzavírá letošní ročník vítězka soutěže Úsměv HappyFoto 2017 Lujza Straková.

Štítky HappyFoto, soutěž, vítězky, Lujza Straková, Michaela Dlesková, Kristína Víglaská, Jihočeský kraj, Slovensko, Česko, Miss Slovensko, Desigual, Domažlice, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Vítězky Úsměvu rozjasnily zamračené jižní Čechy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.