Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ostraha IGY Centra pomohla policii a dopadla hledané osoby

Pracovníci ostrahy budějckého IGY Centra během půl roku pomohli policistům dopadnout celostátně hledané osoby za majetkovou trestnou činnost.

V souvislosti s přibývajícími nebezpečnými událostmi ve světě IGY Centrum ještě více posílilo ostrahu, kterou využije i pro své nové prostory. Díky zaměstnancům bezpečnostní agentury mají v IGY policisté ze seznamu hledaných osob vyškrtnuto několik zločinců.

Jednalo se zejména o pachatele rozsáhlé majetkové trestné činnosti, kterou páchali nejen na území Českých Budějovic. Přestože tyto osoby unikaly spravedlnosti, dostihli je právě pracovníci IGY, a to díky modernímu bezpečnostnímu systému i své zdatnosti,“ uvedla marketingová manažerka IGY Centra Pavlína Jandová.

Policie v těchto dnech písemně poděkovala za spolupráci veliteli ostrahy IGY Pavlu Halvovi i celé bezpečnostní agentuře. Pracovníci agentury ale mají za sebou skvělých výsledků mnohem více. Opakovaně poskytli první pomoc. Naposledy letos na jaře, kdy pomohli se zraněními ženě, která z nepozornosti upadla na schodišti a rozbila si hlavu,“ dodala Jandová.

Štítky IGY, ostraha, bezpečnost, policie, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ostraha IGY Centra pomohla policii a dopadla hledané osoby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.