Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Škoda spustila předprodej nového modelu Karoq

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto zahájila v pondělí předprodej kompaktního automobilu SUV Škoda Karoq. Zájemci mohou vybírat ze čtyř motorizací s výkony od 85 kW (115 koní) do 110 kW (150 koní). Na nákup nového vozu je potřeba připravit si minimálně půl milionu korun.

„Vůz s emocionálním a dynamickým designem, velkorysým prostorem v interiéru a objemným zavazadlovým prostorem.“ Tak je Škoda Karoq nazývána samotnými výrobci. Zahájením předprodeje vstupuje podle svých slov automobilka do další fáze SUV ofenzivy.

Karoq je prodáván ve dvou variantách – Ambition a Style. Nabízí propracované asistenční systémy, LED světlomety a součástí je také digitální přístrojový panel. „První reakce zákazníků i odborné veřejnosti po premiéře nového modelu Karoq byly velice pozitivní, proto mě velmi těší, že již dnešním dnem můžeme zákazníkům netrpělivě očekávanou novinku nabídnout v předprodeji,“ říká Luboš Vlček, ředitel Škoda Auto Česká republika.


Škoda Karoq.

Obě varianty mají k dispozici dvouspojkové automatické sedmistupňové převodovky DSG ve všech motorizacích, zájemci mohou zvolit i pohon 4x4 s výkonem 110 kW. K dispozici je i infotainment systém s kapacitními dotykovými displeji ve skleněném designu. S bohatou výbavou Ambition vychází Škoda Karoq v předprodeji na 529 900 korun. První předváděcí vozy budou u dealerů v polovině října letošního roku.

Foto Škoda Auto

Štítky Škoda Karoq, ŠKODA AUTO a.s., Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Škoda spustila předprodej nového modelu Karoq  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.