Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Primátor Svoboda zaštítil Fashion Day(s)

Prostory depa Dopravního podniku města České Budějovice oživil projekt Moda Fashion Day(s) České Budějovice 2017. Konalo se vyhlášení prvního ročníku výzvy Žena Českobudějovicka.

„Více než 500 diváku vytvořilo skvělou atmosféru pro vyhlášení prvního ročníku výzvy Žena Českobudějovicka, nad kterou převzali záštitu primátor Jiří Svoboda, zastupitelka Lucie Kozlová a biskup Vlastimil Kročil,“ uvedla mluvčí českobudějovické radnice Jitka Welzlová. „Součástí večera byl workshop na téma nelátkové závislosti s názvem Látky nelátky. PREVENT99 při této příležitosti představil svou novou poradnu pro nelátkové závislosti, jedinou v Jihočeském kraji.

Vyhlašovatelem výzvy Ženy Českobudějovicka byl spolek DialogCB a v termínu přišlo 26 nominací pro 20 žen. „Z nominovaných vzešla vítězka tohoto 1. ročníku, kterou se stala paní Milena Urbanová, zakladatelka spolku Autisté jihu a společnosti Auticentrum, o.p.s., kde je zároveň i ředitelkou,“ uvedl primátor Jiří Svoboda, který by členem poroty a prvním gratulantem.

Autoři | Zdroj s využitím TZ

Štítky Jiří Svoboda, České Budějovice, Vlastimil Kročil, Lucie Kozlová, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Primátor Svoboda zaštítil Fashion Day(s)  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.