Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O držiteli Ceny města mají možnost rozhodnout i Budějčáci

Ještě zítra, ve středu 31. května, můžete posílat odboru kanceláře primátora Českých Budějovic návrhy kandidátů na Cenu města za významný a mimořádný počin. Ocenění, které vzniklo v roce 2016, je spojeno mimo jiné s finanční odměnou ve výši 50 tisíc korun a získat je může jednotlivec i kolektiv.

Cenu statutárního města České Budějovice za významný a mimořádný počin udělují zastupitelé na návrh městské rady. „Návrhy kandidátů mohou občané posílat odboru kanceláře primátora do středy 31. května. Jedinou podmínkou pro návrh je, že mimořádné dílo či výkon anebo počin, se staly loni, to je v roce 2016," říká primátor Českých Budějovic Jiří Svoboda. 

Cena se předává laureátovi při slavnostním setkání a představuje ji pamětní list, zápis do pamětní knihy města a finanční odměna. „Získat jí může jednotlivec i kolektiv. Návrh na udělení musí obsahovat jméno a adresu navrhovaného kandidáta, zdůvodnění a jméno a adresu navrhovatele," upřesňuje primátor.

Návrhy, které je třeba doručit do kanceláře primátora města do 31. května, musí kromě celého jména a adresy kandidáta obsahovat také zdůvodnění předkládaného návrhu i jméno, adresu a podpis navrhovatele. Víte o někom, kdo by si Cenu města zasloužil? Neváhejte a nominujte ho.

Štítky cena, počin, dílo, odměna, primátor, České Budějovice, Jiří Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O držiteli Ceny města mají možnost rozhodnout i Budějčáci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.