Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Děti mohou svůj svátek oslavit s kovboji, vojáky, zvířátky, pohádkami a nebo třeba na golfu

Mezinárodní den dětí je jeden z mála svátků v České republice, který se všude a s velkou radostí slaví. A že se svátek našich nejmenších blíží, signalizují akce plné zábavy, zajímavých her a soutěží, legrace a překvapení. Svůj den mají děti sice až ve čtvrtek 1. června, ale už o tomto víkendu je toho pro ně hodně přichystáno. A posledním májovým víkendem to rozhodně nekončí.

27. května

České Budějovice

Volkswagen Golf dětský den – Porsche České Budějovice – 9:00
Tak jako každý rok i letos pro vás chystáme den plný zábavy v Porsche České Budějovice, kde hlavní hvězdou bude legenda v novém kabátu – nový Volkswagen Golf. Program: pohádka, malování na obličej, skákací hrady, kapela Crash, trampolíny a další.

Dětský den s Armádou České republiky – Výstaviště České Budějovice – 10:00
Den se zástupci pozemních a vzdušných sil AČR vypukne na českobudějovickém Výstavišti. Armáda bude prezentovat svoji techniku. Chybět nebudou ani soutěže, zábavné atrakce, veslařský a střelecký trenažér, ukázky bojového umění a sebeobrany. Pro nejmenší program dětského centra Caplík, malí i velcí sportovci můžou vyzkoušet FotbalGolf nebo badminton a ještě mnoho dalšího.

Hluboká nad Vltavou

Den dětí – Golf Klub Hluboká nad Vltavou – 11:00
Golfový klub zve na Den dětí, který proběhne na driving range. Program: Na drivingovém odpališti se vtipnou formou děti dozvědí golfová pravidla, vyzkouší si dlouhé odpaly, poměří trpělivost na putting greenu a další. Doprovodný program: zkouška z cizího jazyka, program od společnosti Funpark Panda.

29. května

Hluboká nad Vltavou

Dětské divadelní dny – ZOO Hluboká
Od 29. května do 2. června budou v ZOO Hluboká probíhat Dětské divadelní hry, které letos mají již 40. ročník. Divadlo Matýsek bude hrát představení Copak čápy asi trápí? Pohádkový příběh pana Čápa a paní Čápové se odehrává na komíně i v bažinách a je plný autorských písniček. Divadlo začíná vždy v 9 a 10:30 hodin.

1. června

České Budějovice

Skateboarding v knihovně – Jihočeská vědecká knihovna – pobočka Vltava – 14:00
Setkání s českobudějovickými skateboardisty. Ukázky, dotazy, workshop.

Dětský den České Budějovice 2017 – Kovbojský den – u Sportovní haly – 14:00
Čeká na vás odpoledne plné soutěží, sportovních atrakcí pro malé i velké děti. Program: westernová show, pistolnická show, country kapela Patrola, hudební vystoupení, soutěžní stezka a další.

Pohádkové putování kolem sokolovny – Sokolský ostrov – 14:30
Tělocvičná jednota Sokol České Budějovice zve své členy a příznivce na tradiční Pohádkové putování kolem sokolovny. Od velkých schodů sokolovny se mezi pohádkové bytosti odchází průběžně. Připraveny jsou drobné soutěže s odměnami.

Dětský den – Hry bez hranic – prostranství před komunitním centrem Máj – 15:00
Dětský den se vším všudy na Máji. Pořádá Salesiánské středisko mládeže a Mateřské centrum Máj – vstupné zdarma.

2. června

České Budějovice

Dětský vodní den – Mateřské centrum Máj – 10:00
Dětský den. Děti plní úkoly na patnácti vodních stanovištích.

Mezinárodní den dětí na Máji – komunitní centrum Máj – 14:00
Dětský den – cesta kolem světa. Program: soutěžní disciplíny, ukázka policejní techniky, ukázka psovodů, soutěže, výtvarné dílny, dětský koutek, fotografická výstava a další.

Malování na chodník – parkoviště u Základní školy v Šindlových Dvorech – 15:30
Obecní úřad Litvínovice pořádá pro děti akci s názvem Malování na chodník. Přijďte si namalovat, cokoliv vás napadne!

4. června

Staré Hodějovice

HoSPORTovní benefice - sportovní areál HoSport Staré Hodějovice - od 10:00 do 17:00
Jedinečný den plný sportu a zábavy pro celou rodinu láká druhý ročník HoSPORTovní benefice. Zájemci si budou moci vyzkoušet sporty jako například rugby, softbal, golf, lezeckou stěnu nebo hasičskou štafetu. Děti za své výkony získají razítka, která mohou proměnit za krásné hodnotné odměny. A nebude to jen o sportu, můžete se těšit na výuku první pomoci nebo paměťové hry, loutkové divadlo, zkušební jízdy Teslou S a SEATy, skákací hrad, fotbal v koulích, segway, malování na obličej, venkovní catering, tvůrčí dílnu a mnoho dalšího. Výtěžek ze vstupného věnován na podporu Ovečka o.p.s., českobudějovické společnosti, která se snaží o integraci dětí s Downovým syndromem do běžného života.

Autoři | Foto Bramberka Nová

Štítky dítě, den, svátek, zábava, oslava, Volkswagen Golf, soutěž, České Budějovice, Mezinárodní den dětí, Česko, Hluboká nad Vltavou, Armáda České republiky, Porsche

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Děti mohou svůj svátek oslavit s kovboji, vojáky, zvířátky, pohádkami a nebo třeba na golfu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.