Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Prezident Miloš Zeman navštíví druhý červnový týden Jihočeský kraj

Ani letos nevynechá prezident Miloš Zeman na svých cestách po České republice Jihočeský kraj. Do druhého největšího regionu zamíří již tradičně v červnu. Oficiální návštěva hlavy státu se uskuteční od 12. do 14. června.

Jeho putování s největší pravděpodobností začne stejně jako loni. Příjezdem před budovu Krajského úřadu Jihočeského kraje. Zde se už ale nepřivítá s Jiřím Zimolou, který se stal řadovým zastupitelem, nýbrž s Ivanou Stráskou, jež ho nahradila na pozici hejtmana.

Program návštěvy Kancelář prezidenta republiky zatím pečlivě připravuje, už teď jsou ale známy některé jeho body. Zeman se opět setká s občany jihočeských měst a obcí. V úterý 13. června zavítá do Vimperku, o den později jej přivítají občané Milevska.

Dá se očekávat, že se besedy neobejdou bez střetu příznivců a odpůrců hlavy státu. Podobně jako tomu bylo v minulých letech i odlišných krajích. Pro Zemana to bude patrně poslední návštěva Jihočeského kraje v prvním funkčním období. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky Miloš Zeman, Jihočeský kraj, návštěva, Česko, Jiří Zimola, Ivana Stráská, Kancelář prezidenta republiky, Vimperk, Milevsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prezident Miloš Zeman navštíví druhý červnový týden Jihočeský kraj  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.