Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Veronex nabízí k pronájmu kanceláře na Rudolfovské třídě a ulici Kněžkodvorská

PR článek

Sháníte vhodné kancelářské prostory a konferenční (školící) místnosti? Společnost Veronex nyní nabízí kancelářské prostory a vybavené konferenční (školící) místnosti ve dvou českobudějovických lokalitách - na Rudolfovské třídě a v ulici Kněžkodvorská.

Rudolfovská třída

Na Rudolfovské třídě jsou k dispozici kanceláře o ploše 17 až 22 m2. Jedná se o panelovou výstavbu ve velmi dobrém stavu. Celkový počet podlaží je 7 a potěší vlastní parkoviště o kapacitě 100 míst. V objektu je výtah, bezbariérový přístup, sociální zařízení a součástí pronájmu je i možnost vybavení nábytkem. Za zmínku stojí, že objekt je elektronicky zabezpečen, včetně kamerového systému a v letošním roce bude budova zateplena a dostane novou fasádu. Dále je zde samostatně k pronájmu plně vybavená konferenční místnost pro až 50 osob.

Provize se realitní kanceláři neplatí, Veronex je majitelem objektu.

Kněžkodvorská ulice

V ulici Kněžkodvorská jsou nabízeny kancelářské prostory a ploše 18 – 38 m2. Celkový počet podlaží je 2 a počet parkovacích míst 20. Dále možnost jednotlivého pronájmu konferenční místnosti pro 45 osob ve všedních dnech i o víkendu.

Kontakt na pronajímatele: Zdenek Vaněk, vedoucí správy budov - telefon: 602 302 370 nebo e-mail: zdenek.vanek@garnetvrx.cz.

Společnost Veronex se dlouhodobě specializuje na pronájem bytů, kancelářských, obchodních, skladových a komerčních prostor s poskytováním základních služeb ve vlastních nemovitostech. Dále poskytuje rekreační ubytování s doprovodnými službami ve vlastním rekreačním středisku Lesák Chlum U Třeboně. Veškeré tyto služby zajišťuje prostřednictvím svých dceřiných společností nebo jednotlivých středisek a působí prakticky po celém území České republiky.

Již několikrát získala certifikát „Spolehlivá firma".

Veškeré informace naleznete na webu Veronexu.

Štítky Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veronex nabízí k pronájmu kanceláře na Rudolfovské třídě a ulici Kněžkodvorská  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.