Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Podle zákazníků je nejlepší operátor z Českých Budějovic

PR článek

Říká se, že za humny je drak. Ale u Českých Budějovic je za humny, konkrétně v Plané, nejlepší operátor roku 2016. Jmenuje se GoMobil a jak o něm zákazníci říkají, je to malý operátor s velkým srdcem. V rozhovoru, který jsme podnikli s Milanem Plevou z GoMobil, jsme se ke zmíněnému úspěchu vrátili, ale stejně tak jsme probrali například priority společnosti do dalších let.

Byli jste vyhlášeni nejlepším operátorem roku 2016. Kdo vám tento titul udělil a na jakém základu?
To nás moc a moc zahřálo u srdce. Ocenění vyplývá z veřejného průzkumu, jak jsou zákazníci spokojeni se svými operátory z hlediska péče. Ten v minulém roce zpracoval Český telekomunikační úřad. Ptal se lidí, jestli jsou podmínky operátorů srozumitelné a jaké oblasti péče vnímají zákazníci jako problematické. Jednalo se celkem o deset vybraných mobilních operátorů. A GoMobil získal nejlepší hodnocení se známkou 1,56, tedy takové jedna mínus.

Co pro vás takový úspěch znamená?
Je to pro nás velký závazek a zároveň obrovská motivace. Nesmíme polevit a zanevřít na naše hodnoty, jako jsou služby na míru, bez závazků a s kvalitní péčí. A pokusit se ze známky jedna mínus vytvořit letos čistou jedničku. Nebo ještě lépe dvakrát podtrženou.

Vaší konkurencí jsou obrovské a letité firmy. Je vůbec možné se v jejich stínu prosadit?
Myslím si, že lidé jsou dneska dobře informovaní a zvolí lepšího operátora, i když za ním nestojí milionové kampaně v televizi. A přestože nemá nadnárodní centrálu někde v zahraničí, ale pochází z Českých Budějovic. Samozřejmě to není jednoduché, protože síla velké trojky je obrovská. Vždycky nás štvalo, že se operátoři o nás přestali starat ve chvíli, kdy s námi podepsali smlouvu. Tak jsme se rozhodli to změnit a vytvořit poctivého a férového mobilního operátora.

Můžete představit takzvaný tarif na míru?
Asi bude nejlepší, když ocituji jednu naši zákazníci. Nela z Brna nám napsala, že by bylo super mít možnost individuálního nastavení tarifu podle sebe, který si navíc může měnit každý měsíc. A tak jsme ho podle této myšlenky vytvořili. Můžete si nastavit balíčky minut, SMS a dat na míru podle sebe v rámci hesla „můj tarif, moje pravidla“. Nejsme přeci všichni stejní a každý měsíc je jiný, tak proč mít všichni stejný a fixní tarif. A ještě podepsaný smlouvou na dva roky.

Říkáte, že se telekomunikační byznys dá dělat i srdcem. Jak ale zákazníky přesvědčujete, že to není jen prázdná fráze?
Jsme taková velká rodina. Protože nedáváme miliony do reklamy, naše rodina se rozrůstá hlavně na doporučení stávajících zákazníků. Těch je dnes již třicet pět tisíc. Základem každé rodiny je podle mě důvěra. Tu můžeme ztratit jen jednou. A tak děláme vše poctivě, s úsměvem a tak, aby GoMobil lidi bavil. A tím bavil i nás.

Na závěr - nastíníte nám své priority do dalších let?
Čeká nás teď hodně změn. Před létem přijdou velké změny v roamingu a my chystáme navíc nové tarify. Pronikli jsme také do oblasti IoT, tedy internetu věcí. Máme spousty nápadů. Chceme do jejich realizace zapojit naše zákazníky a vytvořit skutečně užitečné a dostupné služby pro každý den. Od sledování polohy pejska v mobilu až po online přehled spotřeby energií v bytě.

Štítky operátor, České Budějovice, Planá, Český telekomunikační úřad, rodina, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podle zákazníků je nejlepší operátor z Českých Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.