Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

O Velikonocích mohou rodiny soutěžit u Temelína o elektromobil

Program pro děti připravilo na Velikonoce Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín. V doprovodu svých rodičů mohou v zámeckém parku samy najít odměnu. Rodiče mají navíc šanci vyhrát elektromobil na celý víkend. Velikonoční program s Joulinkou v Temelíně už začal a potrvá až do pondělí.

Navštívit infocentrum, v parku najít indicie, složit z nich obrázek, který pak svého majitele dovede k zasloužené sladké odměně. Takové úkoly připravilo na Velikonoce temelínské infocentrum pro své nejmenší návštěvníky.

„Podobná relativně několikadenní soutěž se nám osvědčila už o jarních prázdninách. Rodiny mohou přijet ráno nebo odpoledne a je jen na nich, jak dlouho se zdrží. Je to hlavně o pohodové procházce za určitým cílem,“ poznamenal vedoucí temelínské komunikace Petr Šuleř.

Podle představitelů ČEZ rezervace není potřeba, vstupné se také neplatí, infocentrum bude otevřeno každý den od 9. do 16. hodin.

Malé ratolesti mohou navíc udělat radost i svým rodičům. „Pokud děti vymalují u nás v infocentru Velikonoční Joulinku a rodiče zanechají na sebe kontakt, zařadíme je do slosování o víkendové zapůjčení elektromobilu,“ dodala Hana Marečková z Infocentra Jaderné elektrárny Temelín.

Při nepříznivém počasí soutěž poběží přímo v zámečku Vysoký Hrádek.

Loni Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín navštívilo 32 tisíc lidí. Dlouhodobě tak zámeček Vysoký Hrádek patří mezi desítku nejnavštěvovanějších památek jižních Čech
.

Tisková zpráva

Štítky Velikonoce, elektromobil, Temelín, Jaderná elektrárna Temelín, jaderná elektrárna, jarní prázdniny, ČEZ, Vysoký hrádek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O Velikonocích mohou rodiny soutěžit u Temelína o elektromobil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.