Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Shina se poprvé ukázala světu. Unikátní lvíče se v ZOO Dvorec dlouho nezdrží

Tak jsme si do redakce pořídili lvíče! Ne, nebojte, nechali jsme ho v ZOO, i když to bylo velice těžké loučení. Lvům se v ZOO Dvorec prostě daří. V sobotu pokřtěná Shina je vnučka slavného lva Kristiána, který zplodil neskutečných 38 koťat se třemi samicemi!

Kmotrem malé lvice se stal herec Ondřej Veselý a ta mu spokojeně celou dobu ležela v náručí. A je to kočička překrásná. Její zbarvení je naprosto unikátní. Na rozdíl od ostatních lvů, kteří mají pískovou barvu, Shina je šedá a bez jediného flíčku.

Dlouho se tudíž ve Dvorci nezdrží. Právě kvůli její genové výbavě poputuje brzy do nějaké větší ZOO. Pokud to nebude moc daleko, herec slíbil, že ji navštíví, i když už se s ní za pár měsíců nebude moci pomazlit. Z takové pocty měl ale samozřejmě velikou radost. Se lvy ho navíc pojí ještě jedna věc.

Nedávno se stal tatínkem a jeho syn je právě ve znamení lva. „Je to úžasný pocit, držet takovou malou šelmu. Přitom je strašně křehká a roztomilá. Mám z toho takový zvláštní respekt. Nádherný zážitek a každému bych ho přál,“ rozplýval se Veselý.

Shině na křtiny navíc vyšlo nádherné počasí, a tak ZOO praskala ve švech. Podívejte se na fotky a video, protože pak určitě budete chtít malou Shinu vidět na vlastní oči dříve, než se přestěhuje.

Štítky ZOO Dvorec, zoologická zahrada, Ondřej Veselý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Shina se poprvé ukázala světu. Unikátní lvíče se v ZOO Dvorec dlouho nezdrží  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.