Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pošlete svůj valentýnský vzkaz trolejbusem

PR článek

Oslavy den svatého Valentýna doplní Dopravní podnik města České Budějovice, a.s. zajímavou akcí. Všichni zájemci si mohou nechat zveřejnit ve vozech městské hromadné dopravy (MHD) svůj zamilovaný valentýnský vzkaz.

Ten bude od pondělí 13. února do středy 15. února umístěn v rámečcích v některém z trolejbusů jezdících na páteřních linkách číslo 2, 3, 5 a 9. 

Své valentýnky stačí zaslat na e-mailovou adresu info@dpmcb.cz, v předmětu uvést heslo „Valentýn“, a pracovníci dopravního podniku se už postarají o jejich vytištění a umístění do trolejbusu. Kdo chce napsat vzkaz ručně, může jej předat v Informační kanceláři dopravního podniku v přízemí Dopravně obchodního centra Mercury. Valentýnky je potřeba doručit osobně či elektronicky nejpozději do 9. února 2017 do 9.00 hodin.

„Těm, kteří slaví svátek zamilovaných, chceme nabídnout originální způsob vyznání lásky. Je to myšleno jako určité zpříjemnění a zpestření běžných cest MHD a věříme, že potěšeni budou jak autoři vzkazů, tak i ostatní cestující,“ vysvětluje cíl projektu ředitel dopravního podniku Slavoj Dolejš. 

Akci bude provázet také soutěž. Všechny valentýnky budou umístěny na facebookovou stránku dopravního podniku a ty, které získají nejvíc „lajků“, obdrží atraktivní cenu v podobě thajské masáže pro dva v českobudějovickém salonu Ban Thai Massage. Tato cena je ovšem určena pouze pro osoby starší osmnácti let. Další dva vzkazy v pořadí pak získají ceny od dopravního podniku. 

Netradiční valentýnská služba je pro všechny zájemce zdarma. Dopravní podnik zveřejní vzkazy až do naplnění kapacity a vyhrazuje si právo odmítnout vulgární nebo hanlivé texty.

Štítky dopravní společnost, městská hromadná doprava, Den svatého Valentýna, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pošlete svůj valentýnský vzkaz trolejbusem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.