Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

POČASÍ S ALEŠEM: O víkendu bude nejtepleji na horách

Pracovní týden skončil a je třeba si o víkendu odpočinout. Dá sobotní nebo nedělní počasí příležitost k venkovním radovánkám?

Noc na sobotu byla zase o něco mrazivější než předešlé. Teploty klesly k -10 až -8 stupňům Celsia. Bylo převážně jasno, postupem času zataženo nízkou oblačností se slabým sněžením nebo mrznoucími mlhami.

Nízká oblačnost bude provázet i sobotní dopoledne. Posléze se ale bude vytrácet a obloha se změní v jasnou, nebo skoro jasnou. Především ráno lze ještě čekat slabé sněžení nebo mrznoucí mlhy. Rtuť teploměru se bude pohybovat v rozmezí od -2 do 1 stupně Celsia, při nízké oblačnosti ale klesne k -4 stupňům Celsia. Na horách bude tepleji, od 3 do 6 stupňů Celsia. Foukat bude slabý jihovýchodní vítr do 4 metrů za sekundu.

Také neděle bude jasná, nebo polojasná. Noční i denní teploty se budou podobat těm sobotním, v noci klesnou až k -10 stupňům Celsia, přes den atakují jeden stupeň nad bodem mrazu. Při nízké oblačnosti ukáže teploměr -4 stupně Celsia. Slabý proměnlivý vítr oproti sobotě rovněž nezesílí.

Štítky stupeň Celsia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

POČASÍ S ALEŠEM: O víkendu bude nejtepleji na horách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.